Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk

Seværdigheder nær Falköping

Liseberg 106,2 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 145,7 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Öland 242,3 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort

Sommerhuse i Falköping

FALKÖPING er en yderst charmerende by i vest Sverige, kun 4,5 timers kørsel fra København. Det smukke gamle torv i centrum er det perfekte udgangspunkt til en rundtur i byen. Her er skønne gamle gader og spændende muligheder for shopping. Når sulten plager er det tid til at ”Äta”. Og i Falköping er her mange forskellige spisesteder at vælge imellem. Området omkring byen byder også på mange seværdigheder, her er dyrepark, historiske bygninger, en fortids by, kunst, museer og masser af natur til dejlige gåture. Og om vinteren er her Falköping Alpin for hele familien.

5 sommerhuse i området

Viser side 1 af 1 side.
Sommerhus Tidaholm 204255SE
Sommerhus Tidaholm - 7 personer
Velkommen til dette afsides sommerhus, der kan danne ramme om din ferie....
95
7
4
Sommerhus Tidaholm 141325SE
Sommerhus Tidaholm - 12 personer
For de store selskaber er dette feriehus i Tidaholm en rigtig guldklump! Med store og...
312
12
6
Sommerhus Floby 500204SE
Sommerhus Floby - 7 personer

Välkomna till en svensk lantlig idyll. Här bor man i encharmig röd stuga som...

90
7
3
Sommerhus Tidaholm 141333SE
Sommerhus Tidaholm - 5 personer
Her kan I holde ferie i en fløjbygning, der hører til godset Marieberg. I området er...
74
5
2
Sommerhus Tidaholm/suntak 141332SE
Sommerhus Tidaholm/Suntak - 7 personer
Velholdt bygningsfløj på godset Marlebergs Egedom. God indretning og dejlig...
122
7
4