Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige135","area_url":"\/alle-sommerhuse\/oeland\/","area_anchortext":"\u00d6land","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
4000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Borgholms Slott, Öland 53,1 km
Lej en Slots ruin. Borgholm Slot er utrolig velbevaret. Slottet er mere end 900 år gammelt. Slottet har gennem tiderne været skudt i sænk adskillige gange og herefter genopført. I 1806 blev slottet ødelagt af en storbrand og har siden ligget som ruin. I dag er det åbent for turister og bliver også brugt til forskellige arrangementer, f.eks. bliver her afholdt store slots koncerter. Det er muligt at leje slottet til bryllupper og andre lignende arrangementer.
Læs mere
Adresse: Sollidenvägen 5, 387 2 Borgholm
Se på kort
Öland 77,8 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 79,5 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Generel info

  Feriebolig Byxelkrok

  Hus nr: 505330SE
  7
  2
  90
  Husbeskrivelse

  Ni bor i detta vackra hus strax utanför Byxelkrok och endast 250 meter från havet.


  Ert hus ligger i ett lugnt område med en stor trädgård med plats för lek och spring. Här kan ni även slappna av på den stora markisförsedda altanen. Ett stort parkbord finns i trädgården och för barnen finns även gungor. Vardagsrummet har öppen spis och utgång till altanen. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för två. Ljust och fräscht badrum med tvättmaskin. Två sovrum; ett med dubbelsäng och ett med en våningssäng för tre. Här finns också ett kök med matplats.


  Vid stranden 250 meter från huset badar ni från klippor men vid Byxelkrok är det fin sandstrand. I Byxelkrok finns bra matställen och inköpsmöjligheter.


  Upplev den vackra naturen, ta turer ned längs kusten. Löttorp söderut har mycket att erbjuda, och längs med väg 136 hittar ni lådbilsrallybana och mycket mer. Stanna till där ni ser en skylt med kroppkakor som är Ölands specialitet.


  Faciliteter
  Boligareal: 90 m2
  Grundareal: - m2
  Antal soveværelser: 2
  Dobbeltsenge: -
  Enkeltsenge: -
  Ekstrasenge: -
  Køjepladser: -
  Sovesofaer: -
  Barnesenge: -
  Barnestole: -
  Antal badeværelser: 1
  Antal toiletter: -
  Underholdning
  TV
  CD afspiller
  Radio
  Internet
  Køkken
  Komfur
  Microbølgeovn
  Husholdning
  Vaskemaskine
  Wellness
  Udendørs
  Antal liggestole: -
  Diverse
  Pejs
  Ikke-ryger bolig
  Husdyr tilladt: Nej
  Ekstra beskrivelse