Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige144","area_url":"\/alle-sommerhuse\/falkoeping\/","area_anchortext":"Falk\u00f6ping","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
5000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Liseberg 92,2 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 153,9 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Öland 245,6 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Generel info

Feriebolig Floby

Hus nr: 500204SE
7
3
90
Husbeskrivelse

Välkommen till en otroligt mysig stuga, totalrenoverad 2011, i härlig retrostil. Fantastisk känsla för detaljer där det genuina finns bevarat men du ändå har alla dagens moderna bekvämligheter. Belägen i Floby, ca 2 mil utanför Åsarp och 4,5 mil norr om Ulricehamn.


Stort, lantligt kök i två delar. Dels den äldre delen med vedeldad köksspis och matplats. Men även en nybyggd del i härliga pastellfärger med de moderna tillbehören. Kaminen får användas i samråd med ägaren. Innanför köket hittar du ett stort, ljust sovrum med underbar utsikt över öppna landskap. Mycket rofyllt!


Går du vidare kommer du ut i en hall där du dels kommer in i ett mindre sovrum med en enkelsäng och en fin barnsäng i äldre stil. Från hallen tar du även trappan upp till andra våningen där det finns en tv-hörna och ett mindre sovrum i ljus stil med två enkelsängar.


Stugan ligger på samma tomt som ägarnas hus, men det finns gott om plats för er att umgås och leka i trädgården. Stugan ligger som sista hus på en grusväg så det är lugnt och skönt och ingen biltrafik. Perfekt för en barnfamilj som vill kunna njuta av den svenska naturen och lugnet.


Närhet till utomhusbad i Floby och fina djurparken i Falköping på Mösseberg. Där finns det även en mycket fin badplats med omklädningsrum, lekplats och äventyrsbana. För shopping och caféer rekommenderas en tur till mysiga Falköping.


Varmt välkomna till en riktigt härlig semestervistelse!


Faciliteter
Boligareal: 90 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Radio
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej