Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige169","area_url":"\/alle-sommerhuse\/stockholm\/","area_anchortext":"Stockholm","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Krigsskibet Vasa 17,1 km
Den Svenske Kong Gustav 2, Adolf havde stærkt brug for nye krigsskibe. I 1624 indløb ordren om, at bygge nye skibe, og Vasa skulle blive et at verdens mest slagkraftige, blandt andet med over 48 nye bronzekanoner på to dæk. I 1628 Var Vasa klar og stod stolt ud af havnen i Stockholm, mens titusinder fulgte det fra land. Efter kort tid blev sejlene sat, en kanonsalut blev affyret, Vasa kom fri af havnens beskyttende klipper og blev ramt af et mildt vindstød. En konstruktionsfejl gjorde, at Vasa fik kraftig slagside af vindpustet og kæntrede, og gik til bunds.Her lå skibet til det blev hævet i 1961 og kan i dag ses på Vasa museet i Stockholm.
Læs mere
Adresse: Galärvarvsvägen 14, 115 2 Stockholms kommun
Se på kort
ABBA museet 17,5 km
Er man ABBA fan er det helt klart et besøg værd. Alle fire medlemmer har bidraget med genstande til udstillingerne. Med en audioguide kan de besøgende lytte til ABBA´s beretninger og minder fra karrieren. Samtlige ABBA-medlemmer har desuden mulighed for at ringe til en rød telefon i museet for at tale med besøgende. Museet viser rekonstruerede miljøer knyttet til ABBA. I milljøerne vises originale genstande fra ABBA´s karriere, og interaktive indslag giver besøgende mulighed for for eksempel selv at prøve at optræde på scenen med gruppen, synge i studio eller svare på en quiz. Alle resultater kan hentes via en stregkode på entrebilletten. Blandt de rekonstruerede miljøer findes Polar Studios, hvor ABBA indspillede sange fra 1978. Der står et piano, der er forbundet med et piano i Benny Anderssons nuværende studio. Når Andersson spiller i sit studio, begynder museets piano også at spille.
Læs mere
Adresse: Djurgårdsvägen 68, 115 2 Stockholms kommun
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 220,7 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Generel info

Feriebolig Hässelby

Hus nr: 500452SE
3
-
35
Husbeskrivelse

Underbar söt liten stuga som renoverats med omtanke och god smak till ett riktigt drömhus i Hässelby strax utanför centrala Stockholm! Stugan ligger högt belägen på solig tomt med vacker utsikt över Mälaren och är det perfekta huset för er som vill besöka Stockholm under årets alla månader.


Det finns tre sängplatser i vardagsrummet; två enkelsängar samt en smal bäddbar kökssoffa för barn /ungdom.


Endast 150 m nerför berget till den fina badplatsen med sandstrand. Här går en fin strandpromenad utmed Mälaren, idealisk för kvällspromenader. Är ni av det äventyrliga slaget? Hyr en kanot en dag och paddla in till Stockholm eller varför inte till närbelägna Drottningholms slott som finns upptaget på UNESCO:s världsarvslista. Tillsammans med det exotiska lustslottet Kina slott, slottsteatern och den storslagna slottsparken utgör slottanläggningen en unik helhet, väl värt ett besök.


Allt som Stockholm kan erbjuda för den intresserade besökaren är inom bekvämt avstånd. Ställ bilen, köp Stockholmskortet och promenera upp till Hässelby och ta bussen in till centrala Stockholm på mindre än 40 min. Efter en upplevelsefylld dag i huvudstaden kan ni återvända till er oas i Stockholms lugnaste område, tända grillen och sitta avskilt i lugn och ro på er terrass och känna semesterns välbehag. Tomten är ej lämplig för små barn då den ligger högt på klippor.


Faciliteter
Boligareal: 35 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: -
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Radio
Internet
Køkken
Komfur
Husholdning
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej