Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige135","area_url":"\/alle-sommerhuse\/oeland\/","area_anchortext":"\u00d6land","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
11000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Borgholms Slott, Öland 13,8 km
Lej en Slots ruin. Borgholm Slot er utrolig velbevaret. Slottet er mere end 900 år gammelt. Slottet har gennem tiderne været skudt i sænk adskillige gange og herefter genopført. I 1806 blev slottet ødelagt af en storbrand og har siden ligget som ruin. I dag er det åbent for turister og bliver også brugt til forskellige arrangementer, f.eks. bliver her afholdt store slots koncerter. Det er muligt at leje slottet til bryllupper og andre lignende arrangementer.
Læs mere
Adresse: Sollidenvägen 5, 387 2 Borgholm
Se på kort
Öland 37,9 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 98,1 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Karlskrona 115,8 km
Karlskrona blev i 1680 grundlagt af Karl 11. som hovedbase for den svenske flåde. Sverige var dengang en stormagt med interesser langt ind i Østersøen. I dag breder Karlskrona sig over ca. 33 øer i skærgården og ind på fastlandet.I 1790 hærgede en storbrand byen og 145 huse nedbrændte. Men man kan stadig opleve spændende bygninger fra 1600-tallets barokperiode og 1700-tallets nyklassicisme. I dag er Karlskrona opført på UNESCOs verdensarv liste på grund af sin unikke indretning som fæstningsby med flådebase - herunder de omkringliggende fæstningsanlæg Kungsholms fort og Drottningskärs kastell som bevogtede indsejlingen til Karlskrona samt bydelene Trossö og Stumholmen.
Læs mere
Adresse: Utövägen 1D, 371 3 Karlskrona kommun
Se på kort
Liseberg 299,9 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Generel info

Feriebolig Köpingsvik

Hus nr: 503440SE
6
3
125
Husbeskrivelse

En bit norr om Köpingsvik hittar du detta trevliga hus med en hela 5000 m² stor tomt med massor av plats för hela familjen att röra sig på.


Huset är mycket fräscht och rymligt på 125 m² och består av två hus med ett stort inglasat uterum mittemellan husen. Husen byggdes 1967 och det stora fräscha köket renoverades 2015. Huset är helårsisolerat och har ett bra inomhusklimat året runt med luftvärmepump som man kan ställa in på A/C.


Det är ca 2 km till Åleklinta strand, där det finns en bra badplats med brygga och trappa – mycket skönt ställe för hela familjen.


Köket är välutrustat med diskmaskin. Vardagsrummet är ljust och det finns radio och TV med parabol. I huset finns det två sovrum, ett vardagsrum och ett öppet kök. I sovrummen finns det två enkelsängar i det ena rummet och i det andra rummet en s.k. familjesäng med en 140 cm underbädd och en enkel överbädd. Det sista sovrummet i den anden delen av huset är utrustat med dubbelsäng och är rymligt och trevligt. Fräscht badrum med golvvärme, stor duschkabin och tvättmaskin.


Man kan handla i Köpingsvik och Borgholm – i Köpingsvik finns en bra och stor ICA affär som har öppet alla dagar. Det finns en massa att göra på båda ställena, med minigolf och lekplats ner mot stranden i Köpingsvik och bra matställen även i Borgholm med goda möjligheter till en massa utflykter.


Mot norr finns Byxelkrok och fortsätter man ner på östra sidan av Öland mot Kårehamn, så får man en helt fantisk bild av Öland. Vid Kårehamn kan man lätt ta sig tillbaka emot huset. Smaka på öländska specialitéer, som t.ex. de goda kroppkakorna som serveras på olika sätt. Vid brofästet finns Ölands djur och nöjespark, trevligt för hela familjen. Om sommaren kan man ta sig runt upp till Byxelkrok, ner igen från Oskarshamn där färjan anlöper från Byxelkrok och ner till Kalmar och över bron. Är man i Oskarshamn så är det inte långt till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.


Välkomna till en riktigt härlig semestervistelse på vackra Öland! Observera att huset främst bokas 2 veckor i taget!


Faciliteter
Boligareal: 125 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Radio
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej