Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige151","area_url":"\/alle-sommerhuse\/oskarshamn\/","area_anchortext":"Oskarshamn","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
6000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Borgholms Slott, Öland 16,9 km
Lej en Slots ruin. Borgholm Slot er utrolig velbevaret. Slottet er mere end 900 år gammelt. Slottet har gennem tiderne været skudt i sænk adskillige gange og herefter genopført. I 1806 blev slottet ødelagt af en storbrand og har siden ligget som ruin. I dag er det åbent for turister og bliver også brugt til forskellige arrangementer, f.eks. bliver her afholdt store slots koncerter. Det er muligt at leje slottet til bryllupper og andre lignende arrangementer.
Læs mere
Adresse: Sollidenvägen 5, 387 2 Borgholm
Se på kort
Öland 37,9 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 84,6 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Karlskrona 109,8 km
Karlskrona blev i 1680 grundlagt af Karl 11. som hovedbase for den svenske flåde. Sverige var dengang en stormagt med interesser langt ind i Østersøen. I dag breder Karlskrona sig over ca. 33 øer i skærgården og ind på fastlandet.I 1790 hærgede en storbrand byen og 145 huse nedbrændte. Men man kan stadig opleve spændende bygninger fra 1600-tallets barokperiode og 1700-tallets nyklassicisme. I dag er Karlskrona opført på UNESCOs verdensarv liste på grund af sin unikke indretning som fæstningsby med flådebase - herunder de omkringliggende fæstningsanlæg Kungsholms fort og Drottningskärs kastell som bevogtede indsejlingen til Karlskrona samt bydelene Trossö og Stumholmen.
Læs mere
Adresse: Utövägen 1D, 371 3 Karlskrona kommun
Se på kort
Liseberg 282,0 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Generel info

Feriebolig Mönsterås

Hus nr: 505610SE
8
4
120
Husbeskrivelse

Välkomna till ett hus i absolut toppklass på vackra Oknö med närhet till salta bad i havet och långgrunda sandstränder.


Det rymliga huset har högt i tak och stora bra ytor, perfekt för hela familjen alternativt två familjer som reser tillsammans. Man stiger in via den stora altanen som finns på tre sidor av huset. Man kommer in i ett stort vardagsrum med en skön soffgrupp och en pelletsugn som ger en skön värme om någon kväll skulle kännas lite kulen.


Bra utrustat kök med diskmaskin och matplats där man kan sitta och inta en god middag i trevligt sällskap. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en rymlig och trevlig känsla. Hela huset har skön golvvärme och det finns både X-box, Playstation och bordsfotboll som kan vara roligt för hela familjen. Det finns både trådlöst wifi och tyska kanaler.


Det finns tre sovrum i huset; ett med en bekväm dubbelsäng och två sovrum med två enkelsängar i varje. Ute i det lilla annexet bakom huset finns ytterligare två enkelsängar. I huset har ni ett stort och läckert badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns också en gästtoa med WC och tvättställ.


Till havet har ni endast 250 m och det finns tre bra badstränder i olika riktningar från huset. Det finns massor att göra på denna semesterplats. Det finns golf och minigolf, tennisbanor i närheten – inköp gör man mest fördelaktigt i Mönsterås, där det också finns olika restauranger och en jättebra pizzeria. Från Mönsterås går det bilfärja till Byxelkrok på Öland, en perfekt resa runt på Öland och tillbaka över den vackra Ölandsbron. Ett härligt nytt badland finns också i Mönsterås.


Efter sköna dagar är det härligt att komma tillbaka till huset och tända upp grillen en ljummen sommarkväll för att inta en läcker middag med något gott i glaset. Kanske ni har fångat fisk eller har inhandlat en god köttbit.


Välkomna till en riktigt härlig semestervistelse i detta fina hus med underbar omgivning nära havet!


Faciliteter
Boligareal: 120 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 4
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Radio
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej