Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige151","area_url":"\/alle-sommerhuse\/oskarshamn\/","area_anchortext":"Oskarshamn","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
30 m.
Afstand til indkøb
3000 m.
Afstand til by
5000 m.


Nyttige steder

Borgholms Slott, Öland 47,8 km
Lej en Slots ruin. Borgholm Slot er utrolig velbevaret. Slottet er mere end 900 år gammelt. Slottet har gennem tiderne været skudt i sænk adskillige gange og herefter genopført. I 1806 blev slottet ødelagt af en storbrand og har siden ligget som ruin. I dag er det åbent for turister og bliver også brugt til forskellige arrangementer, f.eks. bliver her afholdt store slots koncerter. Det er muligt at leje slottet til bryllupper og andre lignende arrangementer.
Læs mere
Adresse: Sollidenvägen 5, 387 2 Borgholm
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 57,7 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Öland 69,8 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Karlskrona 137,5 km
Karlskrona blev i 1680 grundlagt af Karl 11. som hovedbase for den svenske flåde. Sverige var dengang en stormagt med interesser langt ind i Østersøen. I dag breder Karlskrona sig over ca. 33 øer i skærgården og ind på fastlandet.I 1790 hærgede en storbrand byen og 145 huse nedbrændte. Men man kan stadig opleve spændende bygninger fra 1600-tallets barokperiode og 1700-tallets nyklassicisme. I dag er Karlskrona opført på UNESCOs verdensarv liste på grund af sin unikke indretning som fæstningsby med flådebase - herunder de omkringliggende fæstningsanlæg Kungsholms fort og Drottningskärs kastell som bevogtede indsejlingen til Karlskrona samt bydelene Trossö og Stumholmen.
Læs mere
Adresse: Utövägen 1D, 371 3 Karlskrona kommun
Se på kort
Liseberg 272,7 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Generel info
FritidshusHemsEnkeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasse

Feriebolig Oskarshamn

Hus nr: 129592SE
4
-
35
Husbeskrivelse
I dette feriehus vil I tage nogle skønne ferieminder med jer hjem. Huset ligger udenfor Oskarshamn i Småland, hvor I bor hyggeligt lige ved havet. Om morgenen kan I nyde morgenmaden på terrassen med panoramaudsigt over havet. Efter morgenmaden kan I gå lige ned til broen og tage en forfriskende dukkert eller gå en dejlig tur i området. I huset findes en hems med adgang via en stejl trappe. I alrummet findes en sovesofa som alternativ soveplads.
Oskarshamn byder på mange aktiviteter og attraktioner, og for jer der medbringer vandreskoene, er der mange vandrestier af forskellige længder og sværhedsniveauer at vælge imellem. Her findes ligeledes mange søer og badesteder ved havet.
Faciliteter
Boligareal: 35 m2
Grundareal: 100 m2
Antal soveværelser: -
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: 4
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
Satellit-TV
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelseByggeår: 1999Renoveret(år): 2017Hustype: Feriehus 35 m2Byggemateriale: Byggemateriale: TræIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: ElvarmeGrund: Fælles grund 100 m2Havemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads i nærheden 2 pladserKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: El-plader 2 hobsKøleskab: JaFryser: Ja 80 lKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnStøvsuger: JaToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: El excl.Fiskemulighed: HavUdsigt: Panoramaudsigt over vandKæledyr: NejElektriske artikler: Internet (trådløst)I nærheden: Golfbane 20000 Kampagner: JaGrill: JaRobåd: Robåd kan lejes 14 feet