Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige169","area_url":"\/alle-sommerhuse\/stockholm\/","area_anchortext":"Stockholm","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
2000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Krigsskibet Vasa 23,4 km
Den Svenske Kong Gustav 2, Adolf havde stærkt brug for nye krigsskibe. I 1624 indløb ordren om, at bygge nye skibe, og Vasa skulle blive et at verdens mest slagkraftige, blandt andet med over 48 nye bronzekanoner på to dæk. I 1628 Var Vasa klar og stod stolt ud af havnen i Stockholm, mens titusinder fulgte det fra land. Efter kort tid blev sejlene sat, en kanonsalut blev affyret, Vasa kom fri af havnens beskyttende klipper og blev ramt af et mildt vindstød. En konstruktionsfejl gjorde, at Vasa fik kraftig slagside af vindpustet og kæntrede, og gik til bunds.Her lå skibet til det blev hævet i 1961 og kan i dag ses på Vasa museet i Stockholm.
Læs mere
Adresse: Galärvarvsvägen 14, 115 2 Stockholms kommun
Se på kort
ABBA museet 23,7 km
Er man ABBA fan er det helt klart et besøg værd. Alle fire medlemmer har bidraget med genstande til udstillingerne. Med en audioguide kan de besøgende lytte til ABBA´s beretninger og minder fra karrieren. Samtlige ABBA-medlemmer har desuden mulighed for at ringe til en rød telefon i museet for at tale med besøgende. Museet viser rekonstruerede miljøer knyttet til ABBA. I milljøerne vises originale genstande fra ABBA´s karriere, og interaktive indslag giver besøgende mulighed for for eksempel selv at prøve at optræde på scenen med gruppen, synge i studio eller svare på en quiz. Alle resultater kan hentes via en stregkode på entrebilletten. Blandt de rekonstruerede miljøer findes Polar Studios, hvor ABBA indspillede sange fra 1978. Der står et piano, der er forbundet med et piano i Benny Anderssons nuværende studio. Når Andersson spiller i sit studio, begynder museets piano også at spille.
Læs mere
Adresse: Djurgårdsvägen 68, 115 2 Stockholms kommun
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 214,0 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Generel info

Feriebolig Stenhamra

Hus nr: 500936SE
4
1
55
Husbeskrivelse

Charmig, ljus och trevlig stuga i Stenhamra på Färingsö, en av alla vackra Mälaröarna nära Ekerö och ca 35 km in till city.


Härlig
öppen planlösning bestående av vardagsrum med soffgrupp, sovalkov,
sovavdelning, kök med matplats samt en glasveranda med matbord. På
baksidan av stugan finns en skyddad uteplats med utemöbel för sköna
dagar i solen.


Här bor du nära Stockholmspulsen men ändå lugnt och skönt, perfekt för både avkoppling och utflykter.vägen från Stockholm city passerar du vackra Drottningholm slott, där
kung Carl XVI Gustav och drottning Silvia bor. Drottningholms slott med
dess härligt grönskande trädgårdsanläggningar är väl värt att besöka
för sköna promenader.


För den badsugne är det 2,5 km från stugan
till Mälarens badvänliga och långgrunda sandstrand. Där kan du även ta
ett svalkande kvällsdopp från bryggan eller ägna dig åt fiske.
Husägaren är en erfaren fiskare och kan bistå med goda fiskeråd. Stugan
ligger på ägarens tomt.


Varmt välkommen till en härlig semestervistelse!


Faciliteter
Boligareal: 55 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 1
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Radio
Internet
Køkken
Microbølgeovn
Husholdning
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej