Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige150","area_url":"\/alle-sommerhuse\/vimmerby\/","area_anchortext":"Vimmerby","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Astrid Lindgrens Verden 16,3 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Borgholms Slott, Öland 111,3 km
Lej en Slots ruin. Borgholm Slot er utrolig velbevaret. Slottet er mere end 900 år gammelt. Slottet har gennem tiderne været skudt i sænk adskillige gange og herefter genopført. I 1806 blev slottet ødelagt af en storbrand og har siden ligget som ruin. I dag er det åbent for turister og bliver også brugt til forskellige arrangementer, f.eks. bliver her afholdt store slots koncerter. Det er muligt at leje slottet til bryllupper og andre lignende arrangementer.
Læs mere
Adresse: Sollidenvägen 5, 387 2 Borgholm
Se på kort
Öland 126,3 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Liseberg 212,5 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Generel info

Feriebolig Vimmerby

Hus nr: 506170SE
8
2
190
Husbeskrivelse

Välkommen till hjärtat av Småland, till trakten där filmerna om Emil i Lönnerberga spelades in. Huset är stort och rymligt och byggt i början av 1700-talet. Det renoverades i början av 2000-talet, men man har försökt hålla den ursprungliga stilen.


Här finns ett stort rymligt kök. Vardagsrum med två våningssängar, alternativt bäddsoffor. På övervåningen finns två stora sovrum. I huset finns även bastu. I trädgården som delas med ett annat hus, finns plats för barnen att leka på. Här finns också studsmatta och gungor. Möjlighet att rida på hästar har ni i närheten. En båt finns till ert förfogande i Holmsjön, där det är ett bra fiske. Möjlighet till vattenskidåkning (mer info finns i huset).


För den som vill kan man lära sig om smyckestillverkning på den stora gården intill huset. För familjen är ett besök på Astrid Lindgrens värld ett måste (ca 20 km). Västervik är också ett trevligt utflyktsmål. Sjöbild kan ej ses från huset.


Faciliteter
Boligareal: 190 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 2
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: 1
Barnestole: 1
Antal badeværelser: 
Antal toiletter: 1
Underholdning
DVD afspiller
CD afspiller
Radio
Internet
Køkken
Microbølgeovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Husholdning
Vaskemaskine
Wellness
Sauna
Udendørs
Havemøbler
Grill
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelse