Tlf. +45 7734 2377
info@sommerhuse-sverige.dk
[{"search_hash":"sommerhuse-sverige146","area_url":"\/alle-sommerhuse\/haessleholm\/","area_anchortext":"H\u00e4ssleholm","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhuse-sverige105","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
600 m.
Afstand til indkøb
2500 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Karlskrona 119,7 km
Karlskrona blev i 1680 grundlagt af Karl 11. som hovedbase for den svenske flåde. Sverige var dengang en stormagt med interesser langt ind i Østersøen. I dag breder Karlskrona sig over ca. 33 øer i skærgården og ind på fastlandet.I 1790 hærgede en storbrand byen og 145 huse nedbrændte. Men man kan stadig opleve spændende bygninger fra 1600-tallets barokperiode og 1700-tallets nyklassicisme. I dag er Karlskrona opført på UNESCOs verdensarv liste på grund af sin unikke indretning som fæstningsby med flådebase - herunder de omkringliggende fæstningsanlæg Kungsholms fort og Drottningskärs kastell som bevogtede indsejlingen til Karlskrona samt bydelene Trossö og Stumholmen.
Læs mere
Adresse: Utövägen 1D, 371 3 Karlskrona kommun
Se på kort
Öland 175,3 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Liseberg 180,0 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Borgholms Slott, Öland 189,7 km
Lej en Slots ruin. Borgholm Slot er utrolig velbevaret. Slottet er mere end 900 år gammelt. Slottet har gennem tiderne været skudt i sænk adskillige gange og herefter genopført. I 1806 blev slottet ødelagt af en storbrand og har siden ligget som ruin. I dag er det åbent for turister og bliver også brugt til forskellige arrangementer, f.eks. bliver her afholdt store slots koncerter. Det er muligt at leje slottet til bryllupper og andre lignende arrangementer.
Læs mere
Adresse: Sollidenvägen 5, 387 2 Borgholm
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 195,8 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Enkeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)Soveværelse 3Enkeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasse

Feriebolig Vittsjö

Hus nr: 267629SE
6
3
95
Husbeskrivelse
Hyggeligt feriehus der ligger dejligt ugenert, nær en sø med børnevenlig strand. Huset ligger på en stor lun grund i udkanten af skoven. I området er der skønne vandrestier, gennem den betagende smukke natur. I den nærliggende sø Vittsjön er det godt at både bade og fiske. Tag på dagsudflugter til Glasriket, Blekinge Skärgård og til strandene langs Skånes smukke kyster. Tage på shoppingtur til Kristianstad, Ängelholm eller Helsingborg. Til huset hører et klaver, legeudstyr (gynger, fodboldsmål, sandkasse) og en charmerende havepavillon for stille samtaler. Her vil I nyde af en afslappende ferie med mange muligheder.
Husejer fortæller:
Velkommen til Villa Carmencita! Dette hus blev bygget i 1960erne af den nuværende ejers morforældre som kom fra Gøteborg. Morfaderen arbejdede som kaptajn og hed Fritjof Andersson. Det er ikke dén Fritjof Andersson som Evert Taube synger om i visen Fritjof och Carmencita ? men alligevel gav det mormoren kælenavnet Carmencita. I Villa Carmencita kan I nyde nærheden til naturen, fuglesang, træernes blide susen og svømme skønne ture i den nærliggende sø.
Faciliteter
Boligareal: 95 m2
Grundareal: 1970 m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: 6
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Radio
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: 1
Ekstra beskrivelseByggeår: 1966Renoveret(år): 2010Hustype: Feriehus 95 m2Byggemateriale: Byggemateriale: TræIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: ElvarmeGrund: Naturgrund/have 1970 m2Havemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 2 pladserLegeredskaber: JaKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: El-komfurKøleskab: JaEmhætte: JaFryser: Ja 80 lKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVRadio: Stereoanlæg og CDDVD: 1 DVDPejs: BrændeovnToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: El excl.Fiskemulighed: SøKæledyr: JaUdl. ikke til ungdomsgrupperElektriske artikler: Internet (trådløst)Fiskeri: Gedde/aborre/sandart: Fiskeri:Hele året: Fiskekort oblg. pr. pers/dag 40 I nærheden: Golfbane 2000 : Tennisbane 2300 : Legeplads 2300 : Bådudlejning 1600 : Afmærket vandresti 1000 Ejer: Brænde kan købesKampagner: Ja: SnabbbookningGrill: JaAfstand lufthavn: AGH 80000